Snelle Reparatie zodat de business blijft draaien

Als ondernemer wil je altijd en overal bereikbaar zijn voor je klanten en partners. Dit vraagt om altijd werkende toestellen, die garanderen dat jij online blijft. Daarom bieden we bovenop onze diensten, een doorlopende zakelijke service waar je altijd op kan rekenen. 

Bliksem snelle service, waarbij we verschillende opties aanbieden. Je kunt onze haal en breng service inschakelen of onze unieke reparatie dienst op locatie. Hierdoor verlies je geen kostbare tijd aan niet werkende toestellen en het wegbrengen en ophalen ervan. Heeft de reparatie van jouw device toch net wat meer tijd nodig? Dan bieden wij je leentoestellen aan om de zaak draaiende te houden.
Kapotte toestellen kunnen voor veel oponthoud en gedoe zorgen. Een expert binnen ons team wordt jouw vaste aanspreekpunt en geeft jouw organisatie de juiste voorlichtingen en adviezen. Iemand waarbij je met alle vragen omtrent elektronische apparaten terecht kunt. Zo kun jij je blijven focussen op de business en nemen wij de zorgen over het herstel van jouw kapotte toestel.
Duurzaam ondernemen is een populaire term, steeds meer ondernemers zien het nut in van duurzaam ondernemen en werken er actief aan mee. Uiteindelijk moeten we het samen doen. Onze generatie ondernemers moeten het verschil gaan maken. De Apple Ambulance stimuleert ondernemers meer uit hun elektronische apparaten te halen. Dit doen wij door defecte apparaten te repareren, zodat ze een langere levensduur krijgen en geven we afgeschreven apparaten een tweede leven door ze te recyclen. Samen met een van onze experts gaan we graag met je in gesprek om te zien welke kansen er liggen binnen jouw bedrijf om te verduurzamen.
Het waarborgen van vertrouwelijke informatie is voor iedere business van belang. Dit vraagt om een transparante werkwijze, waarbij privacy gewaarborgd wordt. Onze technici gaan daarom vertrouwelijk met je device om en zullen nooit om een toegangscode vragen of in je toestel komen zonder akkoord van de eindgebruiker.

Meer informatie ontvangen? Laat ons u terugbellen.

Vind je perfecte reparatie

Wij kunnen snel schakelen om uw device zo spoedig mogelijk te repareren